ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Eco Friendly

Ο σεβασμός προς τα υλικά και την προέλευση τους σχηματίζει τη βάση της φιλοσοφίας μας. Η οικολογική συνείδηση και βιωσιμότητα υπαγορεύουν την με σεβασμό προς το περιβάλλον επιλογή πρώτων υλών.

Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των προϊόντων μας ακολουθεί πιστά τα πρότυπα FCS Standards που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και επιβλέπουν την ελεγχόμενη υλοτόμηση.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται επίσης στη θεώρηση του ξύλου ως σύνδεσμο μεταξύ φύσης και βιώσιμης παραγωγής. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή στην προέλευση των υλικών και στον αντίκτυπο που έχει η χρήση τους στο περιβάλλον.

Για τη βαφή και το φινίρισμα των προϊόντων χρησιμοποιούμε οικολογικά βερνίκια με βάση το νερό. Με γνώμονα τις περιβαλλοντικές αρχές και πιστοί στην οικολογική μας συνείδηση, χρησιμοποιούμε οικολογικό δέρμα για τη χειροτέχνηση των διακοσμητικών κομματιών στα προϊόντα μας όπως λαβές και κουμπώματα.

Καταφέραμε να πετύχουμε την ισορροπία μεταξύ περιβαλλοντικών αρχών και δημιουργικού σχεδιασμού και επιμελούμαστε με προσοχή την προμήθεια των υλικών όσο μας το επιτρέπει και ο σχεδιασμός του προϊόντος μας.

Τα προϊόντα μας είναι 100% χειροποίητα και αντανακλούν τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα μας. Ηθική παραγωγή και ηθική προέλευσης συγκαταλέγονται στις ανώτερες αξίες μας ως άνθρωποι και ως δημιουργοί.