ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
GRGR

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το SokoroDesign (από εδώ και στο εξής αναφερόμενο ως Βιοτεχνία Επίπλων Ευστάθιος Νικολάου) επεξεργάζεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Διαχειριζόμαστε με ευαισθησία την προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως ονόματα, τηλεφωνικά νούμερα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Οι διαδικτυακές δραστηριότητές μας διεξάγονται με πλήρη συμμόρφωση προς τις νομοθετικές διατάξεις του κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα/ Χρήση αυτών

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι αρχή και προτεραιότητά μας. Οι προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την επικοινωνία μαζί σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που με την συγκατάθεσή σας συλλέγουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από το SokoroDesign για την προώθηση και ομαλή διεξαγωγή της εμπορικής σχέσης μεταξύ ημών και των αγοραστών. Ενεργούμε πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα πραγματοποιείται βάσει του νόμου Ν. 2472/97 περί προσωπικών δεδομένων ως αυτός ισχύει. Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ασφαλή για όσο χρονικό διάστημα παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης του SokoroDesign e-shop και διαγράφονται εάν και όποτε ζητηθεί από εσάς.

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Πελατών

Ο πελάτης υποχρεούται να εγγραφεί στο SokoroDesign e-shop αφού συμπληρώσει με ακρίβεια τη σχετική φόρμα με τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των αγορών. Η παροχή διεύθυνσης ( επαγγελματικής ή κατοικίας) είναι προαπαιτούμενο για την παράδοση της παραγγελίας που θα λάβει χώρα σε εργάσιμη μέρα και ωράριο εργασίας. Είναι ευθύνη του αγοραστή να συμπληρώσει και να παρέχει ορθά τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας.

Ο πελάτης αποδέχεται τους όρους παράδοσης της παραγγελίας.

Ο πελάτης αναγνωρίζει πως οι αποχρώσεις και οι χρωματικοί τόνοι των προϊόντων πιθανώς να αποκλίνουν από την απεικόνιση τους μέσω ηλεκτρονικών συσκευών των οποίων οι ρυθμίσεις επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και προσδιορίζονται από τις ιδιότητες της κάθε συσκευής.

Μέθοδοι Πληρωμής

Οι πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω PayPal ή με αντικαταβολή.

Πολιτική Τιμολόγησης

Ο πελάτης/αγοραστής καταβάλλει το ποσό που αναγράφεται επί των προϊόντων τη στιγμή που διεκπεραιώνεται η αγορά. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.  Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και προστίθενται στην τελική τιμή.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Πολιτική αποστολών

Τα προϊόντα αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται μεταξύ 3 και 7 εργάσιμων ημερών.

Χρόνος παραγωγής

Η παραγωγή κάθε προϊόντος ξεκινά κατόπιν παραγγελίας. Ο απαιτούμενος χρόνος παραγωγής εκτιμάται μεταξύ 3 και 5 εργάσιμων ημερών. Όσα προϊόντα βρίσκονται σε στοκ αποστέλλονται άμεσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πολιτική αποστολών διαφοροποιείται για παραγγελίες χονδρικής. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες οδηγίες.

Αλλαγές και επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή Χρημάτων

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε, το ελέγχουμε και σας ειδοποιούμε για τη παραλαβή του και την έγκριση ή μη της επιστροφής χρημάτων. Ενδεχόμενη επιστροφή χρημάτων καταβάλλεται στον αγοραστή κατά τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική πληρωμή του προϊόντος χωρίς να περιλαμβάνονται τυχόν έξοδα αποστολής.

Αλλαγές

Μπορείτε να ανταλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε με ένα προϊόν ίδιας αξίας.

Αποστολή προϊόντων προς αλλαγή

Πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν ένα προϊόν επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής. Όπως προαναφέρθηκε, τα έξοδα αποστολής δεν αποζημιώνονται, δεν επιστρέφονται.

Οι επιστροφές αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Ειρήνης 4, Πάροδος Κρυστάλλη. Τ.Κ 30132. Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία